- Valea Lupului

Consiliul Local – Valea Lupului 5 iulie 2016

In primul rand incep prin a aprecia “TRANSPARENTA” celor din PSD Valea Lupului care mi-au blocat accesul pe pagina de Facebook a institutiei Primăria Valea Lupului de pe contul personal dupa ce am avut “tupeul” sa particip ca invitat la sedinta extraordinara de Consiliul Local din Valea Lupului din 5 iulie 2016 (oricine poate participa, sedinta fiind publica).
O sedinta care dupa optica celor din PSD trebuia sa se termine repede si turma sa voteze tot ce vor ei. Ce nu inteleg domnii din PSD este ca in democratie trebuie sa mai asculti si alte pareri si sa iei cont de feedback-ul adus.
Deasemenea acestia se lauda ca celelalte partide aflate in opozitie se opun progresului comunei, dupa ce ieri in sedinta extraordinara de CL, consilierii PNL si cei ai Forta Moldova s-au abtinut de la vot pentru rectificarea bugetului local dupa ce acestia au inceput sa puna intrebari incomode si la obiect la care nu au primit raspuns ci au primit doar remarci acide din partea primarului Dumitru Mihailuc care a afirmat, citez “ceilalti consilieri mananca rahat”.
Din fotografia postata mai jos putem vedea respectul si atitudinea pe care Primăria Valea Lupului pentru consilierii sai prin apelarea acestora direct cu numele de familie de parca suntem in curtea scolii. L-au omis la numaratoare pe colegul nostru domnul Taraboanta Costel care deasemenea s-a abtinut vazand ca nu primim raspunsuri la intrebarile punctuale adresate.
Se pare ca l-au uitat si pe domnul Briscan Zara – consilier PMP sau poate l-au inclus tacit deja in grupul PSD. Vom vedea cu urmatoarele sedinte si acest aspect.

Cei din PSD doresc TRANSPARENTA dar de fapt dezinformeaza sub umbrela unor cuvinte precum stagnare si franare. Ca sa fie clar, noi cei din PNL Valea Lupului NU ne vom opune nici unui proiect benefic pentru comunitate atat timp cat banul public va fi cheltuit TRANSPARENT.
Mai putem constata ca domnul primar are o atitudine de aparator al profitorilor imobiliari cand un cetatean venit in sedinta de Consiliu Local a cerut clarificari pentru situatia de pe Strada Luminii cu privire la abuzurile facute de Tanase Gheorghe (Brown Luxury- blocuri de 5 etaje+M facute intre case). Mai multe detalii puteti gasi aici: https://www.facebook.com/notes/realitatea-din-valea-lupului/dispret-fata-de-cetatenii-din-valea-lupului/1762520970650602
Urmatoarea sedinta de Consiliu Local va fi pe data de 15 iulie unde pe ordinea de zi dupa spusele domnului primar va fi trecuta si demararea procedurii de amendare a PUG-ului (Planul Urbanistic General) existent pentru a reglementa situatia blocurilor ce se vor a fi construite intre case. Daca acest lucru nu se va intampla, PNL Valea Lupului va declansa procedura de modificare a PUG-ului (prin amendamente) pe baza unui referendum local.
Voi reveni pe pagina PNL Valea Lupului cu un raport de sedinta CL Valea Lupului, raport sustinut de Procesul verbal de sedinta+Anexe.
Update:
1. M-au scos de la block si pot vedea pagina de Facebook de la Primăria Valea Lupului
2. Greu cu matematica la numarat voturile, concluziile le trageti voi dupa ce vedeti imaginile de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *